EN DAG I EBBAS LIV (Busch-Thor)

zrlfx

07.00 Vaknar av att telefonen spelar Rossinis ”Stormen”… kollar Saras twitter (ifall Ekot ringer):

”Swedish Prime Minister visited HVB-hem, posed with ISIS-flag backdrop and bearded ”infant” on lap. D’oh…”#palastrevolutionjetzt, #sturzdertyrannen, #abschaffenSocialismus

Puh! (Igår skrev hon om Liv Strömqvist som ”entartete kunst” – Petterson & Lindberg galna…)

……………………..

07.05 Ligger kvar och känner mig frustrerad; som Mowgli i Djungelboken när han dansar runt och boxas med Baloo. Känner mig KLEN! Som att ingen tar mig på allvar. Anlägger keltisk war paint-makeup och övar framför spegeln:

”Arbeitsplatzwechselverordnung… Eindeutschungsfähigkeit… Kreditschöpfungstheorie… Rassenwahn… Tausendjähriges Reich… UNZUVEVERLÄSSIGE ELEMENTE!!!”

(svårt… tungvrickare allihop… men till slut SKA de sitta…)
……………………

07.30 Äter frukost och kollar nattens nyheter från USA på Fox. Sarah Palin sjukt läcker i sin nya Milly-bolero. Funderar på om jag ska våga ta mitt patronbälte idag? (För tidigt även det…? Kanske bäst att vänta några veckor… tills flyktingströmmen rinner till igen…)

……………………

08.00 Strategifrukost med Sara och hennes tama örn Reichsadler. Läget är akut och vi måste tänka ut en ny ”stöt” á la DÖ-massakern.

Nåt som:

a) är spektakulärt
b) charmar SD
c) lugnar kärnväljarna
d) lurar medierna

och:

e) fintar bort Rödluvan

Sara föreslår en repris på Ölkällarkuppen. Kul. Men kanske lite FÖR vidlyftigt just nu (?).

Sara: ”Eine Schwedisch Röhm-Putsch”?
Jag: ”Nein, nein…”
Sara: ”Ein Blitzkrieg?”
Jag: ”NEIN!”

Jag älskar Sara men ibland måste man bromsa hennes entusiasm (dagens ungdom… die heutige Jugend…).

”Gott ist mit uns!” säger hon och strålar ikapp med sitt förgyllda San Damianokors.

Reichsadler spänner ut vingarna där han sitter på mattes huvud. Mäktig profil.

…………………..

09.00 Kollar Hipsterphotografen på Instagram. Han har lyckats fota en uteliggare som ser EXAKT ut som Göran Greider på Hornstulls T-banestation (”Göran” äter strips och bea ur en papperskrog). Även fotat en st. äkta surdegssiames ( alltså två sotarmössor med gemensamt skägg).

Classic stuff.

…………………..

09.15 Ringer Jimmie och frågar om vi kan träffas. Han svarar nonchalant och tuggar tuggummi: ”har inte tid”, påstår att han är ”upptagen” och att han ”ringer sen”. Player…

……………………

09.30 Väntar vid telefonen.

……………………

09.34 Vägguret tickar.

…………………….

09.38

Sms:ar mattias: ”Brukar J prata om mig…? Lite?”

(inget svar)

……………………

10.00 Möte med riksdagsgruppen. Två frågor på dagordningen:

a) Hur går vi med i SD utan att det märks?

och:

b) Hur får vi bort Rödluvan?

Det är de alternativen det kokar ner till. Det går inte att hålla på så här mycket längre nu.

Vi har 0.9% i Poll of Polls.

Jimmies svärmor kommer att få fler röster i nästa val om vi inte skärper oss.Forssmed stammar nåt om en ”värdegrundskampanj” med motiv ur Bibeln;”Lammet och lejonet” etc. Jag tystar honom med en irriterad Vader-rörelse:

”Kom igen när du fått juden och araben att ligga still sida vid sida…”

……………………..

10.45 Springer ikapp Jimmie vid skåpen; frågar vad han ska göra ikväll. Han rycker på axlarna och blåser tuggummibubbla.

”Hänga med grabbarna…”

”Jag tänkte att du ville hänga med MIG?”

Jimmie smygtänder en cigg och lutar sig nonchalant mot väggen:

”What’s in it for me, toots…?”

Jag rodnar och går därifrån med böckerna hårt tryckta mot bröstet. Våt.

……………………..

11.00 Intervju med Aftonbladet. De tar med mig till asylboende i Järva där de vill att jag ska gå runt bland barnen och ”se dem i ögonen”. Jag biter ihop och cirkulerar en stund medan horderna av gallskrikande, blivande IS-sympatisörer dansar ringdans runt ett brinnande bilvrak. En grupp svarta kongoles-yngel drar mig i håret och ropar:

”Voir! Voir la prostituée albinos suédoise!”

Jag påpekar för reportrarna att detta – om NÅGOT – är rasism men de är upptagna med att fotografera en ensamkommande Saudisk man som gråter bittra tårar för att han fick ryggskott när han försökte stena sin fru. Reportern snyftar högt över hans öde.

………………………

12.00 Lunch med ”Alliansen”. Stämningen iskall (som vanligt) men Polly-Anna försöker gjuta olja på vågorna. Unerträglich. Ska alltid vara alla till lags (och klär sig som en 70-åring). Janne spelar Donkey Kong och säger bara: ”M-mh… just det…” till allt jag som och Polly-Anna föreslår. Allt medan Rödluvan sitter där och hånler som den självgoda lilla gris hon är. Hon är som en korsning mellan Karlsson på taket, Kristen Wiigs ”Gilly” och Alfred E Neumann.

Hur i H-LV-TE kan hennes parti ha nästan 8% i opinionsmätningarna!!!!!!!? Vem röstar på Centern våren 2016!? Transsexuella mjölkbönder? Kommunistiska gåsleverfabrikanter?Det är nåt som inte stämmer här.

………………………

13.00 Extra valfilmsinspelning utanför Hall-anstalten. Jag står på taket till en hottad 122:a klädd i fotsid svart läderrock, piska i ena handen och en megafon i den andra – ropar:

”WILLKOMMEN IN DER TERROR KUPPEL!”

Fångarna hytter med nävar och bleckmuggar ur sina cellgluggar i bakgrunden. Effektfullt. Får Mad Max-feeling. Bakgrundsmusik: In God We Trust med Stryper. När extra valet utlyses tänker vi ligga i startgroparna. Sanna mina ord.

…………………………

14.00 Partiledardebatt. Tvingas sitta på läktaren och titta på Andreas när han talar istället för mig…

…”västerländsk humanism”, ”traditionella västerländska värderingar”… idiot!

Jag vet precis hur det här kommer att sluta…

………………………….

14.05 …och där kom den… Rossana Dinamarca går upp och replikerar; håller upp stort svartvitt foto av Kim Phuc med brinnande napalm på ryggen.

Vrålar: ”HÄR HAR DU DIN VÄSTERLÄNDSKA HUMANISM!!!”

Schack matt (jag måste in i Reichtagen… vi kan inte hålla på så här…)

………………………….

14.30 Möte med Adaktusson och Acko. Hör tyvärr inte vad de säger – kan inte sluta stirra på deras frisyrer (vi kommer att åka ur pga dem).

………………………….

15.00 Intervjuer med Die Presse och Frankfurter Allemagne Zeitung. De har flugit upp enkom för att träffa mig och Sara. Reportern hälsar med ett glatt:

”Ah! Die skandinavischen Äquivalent von Scylla und Charybdis!”

…………………………

15.45 Studiebesök på Pauvres Honteux-boende i Bromma. Omringad av kärnväljare som gråter av rörelse; vill ta på mig, nypa i mina kinder.

”Men nu åker väl Achmed ut…?” säger rar liten dam med spröd röst. ”…när den där fittige Göran äntligen är borta…?”

Jag säger att vi jobbar på saken. Sakta men säkert. Damen vägrar släppa mina händer.En herre i knäfvelborrar och blå amiralkostym med epåletter utbringar känslosam skål i bakgrunden:

”Leve fröken Busch-Thor! Hon leve!!”

………………………….

16.30 Photoshoot med tyska Playboy. De vill att jag ska posera i raff-set medan Sara står på alla fyra naken framför, mit koppel runt halsen. Rubrik: ”DIE SCHWEDISCHE SÜNDE 2.0 – DIE EROTISCHE APOKALYPSE!” Kan bli bra.

………………………….

17.10 Jakob sms:sar: Avpixlat har publicerat läckta chatmeddelanden från AFA:s/Expos internomröstning om ”hetaste sexfantasierna”.

Etta: ”Menage-á-trois med Ebba och Sara.”

Tvåa: ”Stegla och kvartera Björn Söder”.

Vi är i deras huvuden. Gut… sehr gut…

…………………………..

17.30 Abendessen: Fleisch und Kartoffeln.

…………………………..

18.00 Jag och Sara dricker konjak och röker cigarr i finrummet medan min man diskar. Vi övar utan-trosor-scenen från Basic Instinct på varandra (nån gång ska vi testa den på Löfven).

Jag: ”Gefällt Ihnen, was Sie sehen…?”
Sara: ”Ja, es ist sehr schön…”
Jag: ”Sehen meine Vagina aus Eisen…”
Sara: ”Sehen Sie sich MEINE Vagina… kann es eine Walnuss zu knacken…”

etc. #ShockValue, #DirtyOldmen, #DickInABox, #VaginaDentata

…………………………..

18.20 Quality-time med familjen. Vi tittar på de bästa bitarna ur Sieg des Glaubens och Olympia. Birger kinkig. Vill se Teletubbies och Tinky-Winky, men jag förklarar det olämpliga i detta.

…………………………..

18.30 Teambuilding med partiledningen. Vi springer Hindernisstrecke mit Rucksack unt Maschinenpistole och sen blir det Paintball (Jokarjo AB har byggt fantastisk 1:1-replika av Warsawaghettot nere i Värtahamnen). Jag och Sara leder ena laget – Jakob och Emma det andra. Jakob darrar med underläppen:

”Kom ihåg att det är på lek!”

Vi: ”Självklart.”

…schwächling.

…………………………..

19.30 Bastu unt Bier Rännen efteråt med hela gänget. Jag och Sara virar handdukarna till piskor och jagar Jakob fram och tillbaka genom omklädningsrummet tills han halkar och slår upp stort jack i pannan. Blöder ymnigt. Synd. Aber… die stärksten überleben…

…………………………..

21.00 Medverkar i Aktuellt: Debatt mot Sjöstedt.

Han: ”Du öppnar din dörr, Ebba Busch-Thor, och där står en ensamkommande afghansk flyktingman… han har ridit hit från Kabul på en förståndshandikappad get… ni inom Kristdemokraterna vill korsfästa denne man, precis som ni korsfäste miljontals muslimska barn under korstågen på 1100-talet… ni vill vätebomba Rinkeby… ni vill gasa ihjäl Zlatan… vi i vänsterpartiet däremot: vi vill att 6 miljarder fattiga ska få komma till Sverige och gå på Komvux och Datortek… DET är en konstruktiv lösning! DET är humanism, Ebba Busch-Thor! Leve Lenins balsamerade kropp!”

Sara twittrar: ”Fråga hur många ensamkommande, afghanska getuppfödare han har själv därhemma…”

#levasommanlär, #stalinorgel, #batshitcrazy

………………………….

21.45 Får syn på Greider på väg ut från Aktuelltredaktionen. Han sitter i Lotusställning inne logen och boffar hårspray, klädd i shejkkläder. Ska kommentera senaste asylboendemassakern. Ut-och-invända ögonvitor.

………………………….

22.00 Kollar 4:ans nyheter i taxin hem. Rödluvan är med. Hon står och pladdrar om att:

”…pyjamidejna, ett av väjdens sju undejvejk, byggdes tack vaje en väl utbyggd låglönesektoj”….

Dear Lord. Till och med JAG tycker att hon är galen… och då hajar ni…

…………………………

22.30 Äntligen hemma. Snabb missionär med min man. Sen sminka av den keltiska war-painten och nanna kudden.

…………………………..

23.00 Ber kvällsbön. Känns lite konstigt, men… jag antar att det ingår i jobbet.

…………………………..

23.30 Kan inte somna. Tittar igenom ett antal Marilyn Manson-videos på paddan. Antichrist Superstar är verkligen fantastisk… och Tainted Love: Estetiken… atmosfären … den ohämmade flirten med fascism… jag förstår Dita von Teese… wow…

…………………………..

23.45 Bläddrar i Lenis Mein Africa medan jag röker en feting i snidat elfenbensmunstycke… lyssnar på Fragment of the Future på låg volym… sen soundtracket till Twins Peaks… sen Dare två gånger på raken…

………………………….

23.49 Kollar Saras Twitter:

”Movie-nite mit Freunde: Christoph Waltz 2die4 in ”Inglorious Basterds”…#germanophilesunite, #nassehöschen, #verbotenefrucht.

Ouch. This is gonna cost us… när Lindeberg får se…

…………………………

23.52 Ögonen börjar bli tunga…

………………………….

23.59 …ich schlafe… träume von große Marmor-Paläste… von endlosen Armeen… unt… ich sitze auf einem riesiger Kriegselefant… Orgasmus…

En reaktion på ”EN DAG I EBBAS LIV (Busch-Thor)

 1. Jag är 81 år. Har barn och barnbarn varav flertalet säkert uppfattar mig som en grinig gammal gubbe. Vilket säkert beror på att dom menar att jag har konstiga uppfattningar om tingens ordning i världen. Men jag har genom livet varit en ifrågasättare. Kritisk mot politiker, mot massmedias ohemula opinionsbildning och mycket annat. Gillade sådana som,
  officiellt gick emot ”strömmen”. Tage Danielsson var en favorit, en elegant och rolig samhällskritiker. Försvann tyvärr alltför tidigt.
  Men så, för några dar sen, sände min dotter mig denna sajt.
  Och jag har fanimej inte på många år skrattat så mycket som jag gör nu.
  Helt fenomenal satir, pricksäker och mycket behövlig. Så nu har jag en ny favorit –
  Jens Damman. Länge leve denne.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s